32 Inch/43 Inch Cermin Cerdas Kebugaran dengan Layar Sentuh, Tampilan Cermin Kaca Ajaib Interaktif untuk Latihan Olahraga/Olahraga/Gym/Yoga

Katrangan singkat:

Pangilon fitness berteknologi tinggi ngidini sampeyan nggawe studio fitness omah kabeh ing omah sampeyan.Rampung interaktif lan nampilake kelas fitness urip.


Detail Produk

Cermin Fitness Cerdas ora mung pangilon nanging uga Pelatih olahraga profesional. LAYSON Smart Fitness Mirror dadi gym lengkap tanpa peralatan olahraga sing akeh banget.Nalika mati, iku pangilon ukuran lengkap.Nalika aktif, iki minangka gym omah interaktif kanthi macem-macem latihan sing kasedhiya ing jadwal sampeyan.Cukup gulung tikar yoga banjur tutul "miwiti".

Ewonan selebriti lan profesional fitness kasedhiya kanggo nuntun sampeyan liwat latihan supaya sampeyan tetep motivasi. Opsi kelas kalebu yoga, pilates, HIIT, tari kardio, tinju, abs, barre lan liya-liyane.

Kelas sawetara saka 5 kanggo 60 menit, lan kasedhiya ing kabeh tingkat fitness saka pamula kanggo majeng.Tampilan interaktif ,lengkap karo kamera lan speaker sing dipasang .Kanthi kualitas swara kasetyan dhuwur, Nggawe proses fitness nyaman.Interaksi AI mbantu ngoptimalake latihan sampeyan.Kamera ing pangilon bakal nganalisa awak sajrone rutinitas fitness, lan AI komputer bakal menehi umpan balik wektu nyata kanggo nambah latihan.Kabeh sing dibutuhake yaiku ruang tikar yoga kanggo latihan energi dhuwur ing ruangan apa wae ing omah sampeyan.

Ukuran Layar LCD: 13.3" nganti 100" (Disesuaikan)
Tipe Panel: Layar TFT-LCD & lampu latar LED
Merk Panel: LG / BOE / AUO
Rasio aspek: 16:9
Resolusi: 1920x1080 utawa 3840x2160
padhange: 400cd/m2,700cd/m2,1500/m2
Rasio kontras: 3000:1
Wektu Respon: 6ms
Umur: 50.000 jam
Bahan kandang: Bingkai aluminium / semprotan lembaran baja gulungan dingin badan / Penutup kaca cermin
Sistem warna: PAL / NTSC / Ndeteksi otomatis
Basa Menu: Akeh basa kanggo opsi: Inggris (Default)
pamicara: 2x5w
Pengurangan Noise: ya wis
Frekuensi tegangan: AC 100-240V
Frekuensi Horizon: 50/60Hz
Suhu kerja: 0-50ºC
Kelembapan kerja: 10% -90% ora kondensasi
Suhu panyimpenan: -20-80ºC
Kelembapan panyimpenan: 85% ora kondensasi
Android (Opsional)  
Pangolah: Kotak-inti, chip RK3288 lan chip RK3399 kanggo opsional
RAM: 2G/4G/16G
ROM: 8G / 16G / 32G
Antarmuka: USB/VGA/MIC/AUDIO/HDMI/RJ45/WIFI Opsional
Windows (Opsional)  
CPU: Intel inti i3 / i5 / i7 opsional
Memori: 4G / 8G opsional
Hard disk: 128G / 256G SSD, utawa 500G / 1T HDD
Antarmuka: RJ45/WIFI/4G/HDMI/USB/SD
Layar tutul  
Tipe tutul: 10 poin
Sensor tutul: infrared / capacitive opsional
lumahing tutul: Kaca cermin ajaib 3-4mm
Wektu nanggapi: <10 ms

16- 16-1 16-2 16-3 16-4 16-5 16-6 16-6-1 16-7 16-8 16-9 16-10 16-11 66


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita