32 Inch 43 Inch Aula Pameran Art video rotasi gambar muter maneh Iklan Playing wall mounted picture frame digital signage

Katrangan singkat:

Fungsi praktis:

Manajemen remot, layar HD, Ngaktifake/mati otomatis,

WIFI, muter kanthi USB/SD, manajemen terpusat,

manajemen nirkabel, cithakan adat.


Detail Produk

Fitur:

Layar LCD definisi dhuwur, kualitas gambar sing cetha

Nggunakake layar LCD asli, werna sugih, layar apik, presentation nyata.Kualitas gambar definisi dhuwur nggawa sampeyan pengalaman visual sing immersive.

Ngirit energi, kurang daya lan stabil.

7 × 24 puter maneh stabil, ngalih wektu, konsumsi energi kurang, program jadwal wektu.

Rilis program multi saluran, WIFI/Ethernet, USB/SD.

Ndhukung release manajemen kontrol jaringan, ndhukung masang U disk lan kertu SD kanggo muter program.

Kombinasi gratis saka layar horisontal lan vertikal, instalasi prasaja.

Atur kanggo syarat instalasi saka macem-macem panggonan, lan desain fleksibel.Tampilan bisa diganti kanthi horisontal lan vertikal.

Sudut visual

Sudut visual 178 derajat, tampilan sorotan IPS, transmisi dhuwur lan konsumsi daya sing sithik.

Produksi program, produksi prasaja lan cithakan sugih.

Ndhukung gambar lan video multi format, manajemen rilis informasi dokumen.

Rilis reguler, manajemen trep.

Bisa ngatur wektu puter maneh program lan wektu ngoper piranti.

Tampilan layar pamisah, cithakan khusus.

Cithakan cerdas, bisa nampilake video, teks, gambar lan konten sugih liyane ing wektu sing padha.

Manajemen remot jaringan.

Manajemen release remot, switch wektu, miwiti maneh, njupuk layar, volume, etc.

Skenario aplikasi produk.

Iki digunakake kanthi wiyar ing hotel medium lan dhuwur, gedung kantor, mall, lukisan kapal, museum, ruang pameran, lsp.

Spesifikasi kanggo referensi.

Panel Ukuran layar 43 ing
Résolusi maksimal 1920(H)×1080(V)
Area Aktif 940,896(H)×529,254(V) mm
Sudut Pandang 89/89/89/89
Werna padhang 16.7M
Rasio Kontras 3000:1
padhang 400cd/m2
Rasio aspek 16:9
Wektu nanggepi 5ms
daya input ≦200W
Audio Dibangun ing speaker stereo 5W*2
daya Input daya AC 100-240V (adaptor daya)
Umum
fitur
Ndhukung Multi-basa OSD: Inggris, Cina etc
Mateni memori, terus muter sadurunge nalika daya urip
Muter otomatis nalika daya urip
Timer urip/mati
Prasetel wektu muter
File & folder sing bisa diowahi, ganti jeneng, nyalin, mbusak file lsp.
Puter maneh / Slide show
mode musik latar mburi, mode gambar, mode video (opsional)
Rolling tembung ing layar
Dhukungan Video: MPG, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, AVI, MKV, FLV, TS, VOB, TS
Dhukungan Audio: MP3, WMV
Dhukungan Foto: JPEG, BMP
Slot kertu SD sing dibangun, port USB (antarmuka HDMI & VGA opsional)
Isi nganyari otomatis USB menyang kertu SD
Kunci keamanan nglindhungi isi media
Fungsi jam & tanggalan sing dibangun
Informasi umum Bahan Kasus Kasus logam
Warna Case Werna standar: Ireng & Perak (Warna sing disesuaikan miturut panyuwunan)
Suhu panyimpenan (-10 - 50 derajat)
Suhu Kerja (0 - 40 derajat)
Panyimpenan / Kelembapan Kerja (10 - 90%)
Dimensi produk /
Bobot produk /
Sertifikat CE, FCC & Rohs

30-1 30-2 30-3 30-4 30-5 30-6 30-7 30-8 30-9 30-10

30-11


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita