32 43 55 inch Super tipis restoran wall mount signage digital android lcd iklan tampilan layar papan menu digital

Katrangan singkat:

Saiki, menu statis tradisional kanthi cepet diganti dening papan menu digital, sing wis ditrapake kanthi cepet ing industri panganan cepet lan hiburan luang.Tampilan menu tandha digital luwih padhang tinimbang menu tradisional, werna luwih urip, lan uga bisa nampilake gambar dinamis.Mulane, wis entuk asil sing luar biasa kanggo nambah daya tarik para pelanggan.

Ing kompetisi sing sengit, pengaruh visual sing kuat bisa mbantu toko-toko kasebut.Toko liyane lan liyane nggabungake cara marketing multimedia kanggo entuk asil dandan dual saka efek marketing lan efficiency.Kanggo restoran, layar minangka saluran komunikasi sing kuat, sing bisa ngrangsang konsumsi lan ningkatake tingkat konversi kanthi nampilake produk panas, aktivitas promosi lan film promosi merek ing layar.

Formulir presentasi sing sugih kanggo nyukupi kabutuhan pemasaran multi adegan…

 


Detail Produk

Saiki, menu statis tradisional kanthi cepet diganti dening papan menu digital, sing wis ditrapake kanthi cepet ing industri panganan cepet lan hiburan luang.Tampilan menu tandha digital luwih padhang tinimbang menu tradisional, werna luwih urip, lan uga bisa nampilake gambar dinamis.Mulane, wis entuk asil sing luar biasa kanggo nambah daya tarik para pelanggan.

Ing kompetisi sing sengit, pengaruh visual sing kuat bisa mbantu toko-toko kasebut.Toko liyane lan liyane nggabungake cara marketing multimedia kanggo entuk asil dandan dual saka efek marketing lan efficiency.Kanggo restoran, layar minangka saluran komunikasi sing kuat, sing bisa ngrangsang konsumsi lan ningkatake tingkat konversi kanthi nampilake produk panas, aktivitas promosi lan film promosi merek ing layar.

https://www.layson-display.com/32-43-55-inch-super-thin-restaurant-wall-mount-digital-signage-android-lcd-advertising-display-screen-digital-menu-board-product/
https://www.layson-display.com/32-43-55-inch-super-thin-restaurant-wall-mount-digital-signage-android-lcd-advertising-display-screen-digital-menu-board-product/

Wangun presentasi sing sugih kanggo nyukupi kabutuhan pemasaran multi adegan

Ing layar toko, menehi prioritas kanggo tampilan produk panas lan dhaptar rega kanggo nuntun pelanggan kanggo nggawe pilihan cepet;Ing wektu sing padha, layar nampilake kode QR saka program cilik, supaya pelanggan bisa pesen tanpa antri, nambah penak lan nyuda tingkat mundhut.Splicing, nuduhake efek beda.

Enak ing layar, pengalaman panganan immersive

Ing toko katering, sawetara layar terus-terusan muter sajian utama lan video promosi merek, ngrangsang rasa kanthi sesanti, lan pelanggan ora bisa nampa stimulasi pemasaran produk.Nalika nambah kesan merek, dheweke nyepetake pesenan lan ningkatake dodolan.

Peningkatan efisiensi operasional

Kanthi nganyari program mbatalake liwat jaringan, gambar, video lan isi publisitas liyane bisa dirilis kanggo kabeh layar tanpa USB flash disk, kang nemen mbenakake efficiency operasi.Kajaba iku, kanthi nginstal piranti lunak interaktif, bisa nyedhiyakake komponen tampilan kaca sing sugih, lan gampang nyadari linkage multi layar, horisontal, vertikal lan cara puter maneh liyane.

jeneng produk Papan menu digital / signage digital lcd / tampilan iklan lcd
Ukuran layar 32 inch, 43 inch, 55 inch
Sudut Pandang 178/178 amba tampilan lengkap
Bahan Metal Case + Panel Kaca Toughened
Versi Jaringan / Stand-alone
Layanan customzied LOGO, ukuran, warna, lsp.(Papan Menu Digital Tampilan LCD)

1

1-2

2

3

4

5

5-1

5-2

5-3

5-4

 

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita