21.5 Inch Self Checkout Self Service Memesan Kios Mesin Signage Digital Layar LCD Android Windows OS Layar Sentuh Layar Interaktif Pembayaran Tagihan Kios Terminal

Katrangan singkat:

Pesenan layanan mandiri lan checkout layanan mandiri, gampang digunakake lan promosi bisnis sampeyan.


Detail Produk

Kiosk layar tutul layanan mandiri iki ukurane 21,5 inci kanggo kerja sing trep.Ing pilihan saka layar LCD iki mesin kasir tutul sistem pos terminal.kita nganggo A +, specification paling dhuwur kanggo terminal pos kita, free saka sembarang TCTerms ala lan panggonan peteng karo biaya dhuwur kinerja apik tampilan layar kapasitif kanggo pos tablet Android iki.Lan kita nggunakake sistem pos operasi windows, bisa digunakake nganggo utawa tanpa jaringan, bisa nginstal paling sistem cash register ing pasar, stabil lan Gamelan, ora gampang kacilakan.

Yen sampeyan perlu kanggo nambah fungsi maca kertu, kita bisa ngatur kanggo sampeyan.MOQ 1 pcs

Kanggo luwih akeh pilihan kanggo pangguna pos, kita nyedhiyakake macem-macem pilihan.Kita duwe pos layar tutul;kabeh ing siji sistem mesin pos pinter karo keyboard, laci awis, printer termal;kiosk layanan dhewe;mesin akseptor awis;skala pos;terminal pos genggam;printer pos termal, printer label, laci kas, pemindai 1D, pemindai 2D, gulungan kertas….Kami nyedhiyakake kabeh peralatan kasir titik penjualan kanggo supermarket, toko trep, pasar panganan laut, pasar sayuran, pusat perbelanjaan, bisnis cilik…

Kanggo pilihan liyane, kita ora mung supper windows sistem mesin kasir, kita uga ndhukung terminal pos Android.Iki windows pos lan pos Android,.Perusahaan mesin pos Superwin wis ditetepake suwene 16 taun, Kita duwe agen ing saben kutha lan wis menehi kontribusi apik kanggo industri pos ritel China.Kita kasir pos terminal titik sale hardware disambut lan dipuji dening pelanggan.

Sistem pos kabeh ing siji cocok kanggo restoran gedhe, toko teh, toko gurun, toko roti, toko roti, bar, blanja

pusat, supermartket, toko sandhangan, omah, dekorasi, toko hardware bulding, toko 4S otomotif, SPBU, toko bouvenir, toko buku, Apotek, toko olahraga, Chainstore, farmasi, toko hadiah, toko dolanan, toko pet, toko buah video shopip, toko perhiasan.Toko es krim, toko kue, warung kopi, panganan laut, panganan cepet, TCTerms hamburger, KFC, McDonald's, bar bir, restoran pasta, pizzeria, steakhouse, teahouse, Panggangan, Fried Chicken, ktv, hotel, tiket, Bioskop, klub malam, spa, mini bar, salon kecantikan, taman tema, lsp.

 

Versi Android
Panel Merk Panel Samsung / LG
Android CPU Quad-inti
Ram 2GB (4GB opsional)
ROM (memori internal) 8GB/16GB (32 GB opsional)
OS Android 5.1/6.0/7.1 (OS Android bakal dianyari sawayah-wayah)
Format dekoding Format Video MPG, MPG-1, MPG-2, MPG-4, AVI, MP4, H.264, MOV, WMV, RM, RMVB, lsp.
Video FHD 1080P YA
Format Gambar JPG, BMP, PNG, lsp.
Teks TXT
Format Audio MP3, WAV
Antarmuka Output HDMI 1 (Versi Quad-Core)
Slot kertu SD / TF 1
Mic ing 1
Audio metu 1
USB 1
RJ45 1
jaringan Wifi kasedhiya
3G/4G opsional
Ethernet kasedhiya
Layar tutul pilihan 1 IR tutul (10 poin)
pilihan 2 tutul kapasitif (10 poin)
Speakers Speakers Speaker stereo 2 x 5W
kamera kamera opsional
Bluetooth Bluetooth opsional
Printer Printer opsional
Scanner Scanner opsional
maca kertu maca kertu opsional
piranti lunak remot kontrol opsional
Versi Windows
Panel Merk Panel Samsung/LG/AUTO/LCD/LED/Chimee
Mini-PC CPU i3,5,7
Ram 4GB/8GB
ROM 500GB HDD utawa 64/120/240GB SSD
OS OS Windows utawa OS Linux
Antarmuka Output HDMI 1
Mic ing 1
Audio metu 1
USB 4
RJ45 2
jaringan Wifi kasedhiya
3G/4G opsional
Ethernet kasedhiya
Layar tutul pilihan 1 IR tutul (10-16 poin)
pilihan 2 tutul kapasitif (10 poin)
Speakers Speakers Speaker stereo 2 x 5W
kamera kamera opsional
Bluetooth Bluetooth opsional
Printer Printer opsional
Scanner Scanner opsional
maca kertu Carder maca opsional
remore piranti lunak kontrol opsional

详情图1 详情页2 详情页3 详情页4 详情页5 详情页6 详情页7 详情页8


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita