19 Inch LCD AIO Tampilan Kabeh Ing Siji PC

Katrangan singkat:

Layar HD, dibangun ing Wifi, dipikir fashion, awak Ultra-tipis, fungsi kuat, dibangun ing speaker, sawetara antarmuka, ndhukung kustomisasi.


Detail Produk

1. awak Ultra-lancip, fashion katon

Desain mikro-wates telung sisi, tampilan sing prasaja lan apik, desain terpadu, nggawe desktop resik lan rapi, mung siji kabel sing dibutuhake kanggo booting.

2. Dibangun ing WIFI Chip

Internet nirkabel, nyingkirake watesan kabel, nyambung menyang internet kanggo nemu kesenengan internet.

3. Multi-tasking ngoper, Gamelan lan stabil

Ketemu syarat desain gambar, nonton film lan televisi, game dinamis.Desain saluran udara sing cukup, boros panas sing apik lan panggunaan sing stabil.

4. Built-in speaker swara stereo

Speaker sing dibangun, transmisi sing cetha, efek audio stereo, ngidini sampeyan nyemplungake rasa seneng audio-visual sing apik banget.

5. fungsi kuat kualitas kuwat.

Kanthi prosesor Intel Core, SSD High-speed transmisi, inti I3, i5, i7 opsional;500G HDD hard disk opsional, 4G/8G/16G Memori sing mlaku, 128GB SSD/ 500 HDD

Panyimpenan hard disk 128G/256G SSD (500G HDD opsional)
sistem dhukungan windows7/8/10
Tipe kertu grafis: grafis terpadu (grafis independen opsional)
Dhukungan jaringan WIFI/3G/4G (opsional)
antarmuka HDMI, VGA,, USB2.0, RJ45, Audio
daya AC100~240V(+/-10%),50/60hz
Konsumsi mesin bab 60w

70385981c550d9c35ea514fa4089afd 28e30722de077ab0da9998cc80e34d6 4efefa827cfec286e765aa24091ee48

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita