15.6 Inch Self-Service Order Kios Kios Sentuh Mesin Kasir Android Mesin Kasir Terminal POS

Katrangan singkat:

Android Windows POS Terminal Layar Elektronik Tutul Sistem Restaurant Retail Cash Register karo 58mm 80mm Printer POS


Detail Produk

Shell mesin kasirsistem poscangkang mesin
P/N LS-E200/LS-E300
ukuran tampilan Ndhukung tampilan 15.6 inch
Bahan ABS + PC
Lingkungan operasi Suhu operasi: 0 ~ 50 ° C; Kelembapan operasi: 10 ~ 80%
warna Ireng/Putih
Pilihan nambah dibangun ing 58mm printer termal
Versi dhukungan Windows/android
nepangaken cangkang sistem pos iki minangka desain anyar perusahaan kita

1 2 3 4 5 6 7 8 9


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita