15.6 Inch Sistem POS Jendela Layar Sentuh Restoran Retail Cash Register Win 7 8 10 Mesin Android POS Sistem Register for Sale

Katrangan singkat:

Supermarket Android Kiosk Layar Sentuh Mesin Pembayaran Checkout Kios Pesenan Layanan Mandiri karo POS ing Terminal Restoran kanggo Eceran


Detail Produk

Shell mesin kasirsistem poscangkang mesin
P/N LS-E200/LS-E300
ukuran tampilan Ndhukung tampilan 15.6 inch
Bahan ABS + PC
Lingkungan operasi Suhu operasi: 0 ~ 50 ° C; Kelembapan operasi: 10 ~ 80%
warna Ireng/Putih
Pilihan nambah dibangun ing 58mm printer termal
Versi dhukungan Windows/android
nepangaken cangkang sistem pos iki minangka desain anyar perusahaan kita

1 2 3 4 5 6 7 8 9


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita