15,6 Inch pindho Tutul Layar Mesin Kasir Sistem POS Terminal POS

Katrangan singkat:

Sistem POS Window Layar Tutul Restaurant Retail Cash Register Win 7 8 10 Android Machine POS System for Sale


Detail Produk

Kaluwihan:
* Panggunaan prasaja
* Rega Competitive saka pabrik lan kualitas dhuwur, kita malah gawé saben meneng siji.
* Layanan OEM kasedhiya;
* Desain modular, resik lan loman ing tampilan;
* Multiple konfigurasi katering kanggo kabutuhan beda;
* Kemasan apik sing cocog kanggo pengiriman laut lan ekspres;
* Rega sing kompetitif lan kinerja sing apik, model sing cocog kanggo distributor;
* Aplikasi sing akeh: toko eceran, restoran, supermarket, mall, lsp.

layar tutul selaras pos supermarket anyar kasir / mesin awis / kasir
Model LS-C
Prosesor Android/i3/i5/i7
Sistem operasi Android/Windows7/8/10
Memori DDR3 2G (4G/8G opsional)
Hard disk 32G SSD (Opsional 64G/128G utawa 500G HDD)
Tampilan Utama Layar LCD 15.6" (dukungan fungsi tutul)
Tampilan pelanggan Layar LCD 15" (tanpa fungsi tutul)
Resolusi 1024*768 ;4:3
Panel tutul Layar tutul
Mainborad papan kontrol industri
jaringan Ethernet, WiFi
IO Standar / Customized
Input daya 12V5A (dukungan 100 ~ 240V)
Lingkungan operasi Suhu operasi: 0 ~ 50 ° C; Kelembapan operasi: 10 ~ 80%
warna Ireng/Putih

1 3 6 5 8 7 10 9 11


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita