10.1 Inch nganti 100 Inch Wall mount Advertising player Indoor Digital Signage Player Android Jaringan WiFi Media Video AD player

Katrangan singkat:

Pamuter iklan LCD minangka jinis peralatan informasi multimedia sing nggabungake video, audio, gambar lan cara liyane.Pamuter pariwara LCD bisa nuduhake karakteristik rinci produk kanthi nggabungake video, audio, gambar, teks lan liya-liyane kanggo narik kawigaten para pelanggan supaya tuku.Saiki, pemain pariwara LCD akeh digunakake ing mall, pusat blanja, perusahaan lan pemandangan liyane.Dheweke ora mung bisa ngumumake karakteristik produk, nanging uga nuduhake budaya perusahaan.Uga bisa digunakake minangka platform penerbitan informasi kanggo nyelehake pesen ing pamuter pariwara LCD.Kajaba iku, pamuter pariwara LCD bisa disambungake menyang Internet, lan operasi bisnis trep banget.Bisnis bisa ngunggah lan nerbitake ing platform maya sing diwenehake dening produsen pamuter pariwara LCD, sing trep kanggo bisnis ngatur pemain pariwara LCD kanthi seragam.


Detail Produk

Pamuter iklan LCD minangka jinis peralatan informasi multimedia sing nggabungake video, audio, gambar lan cara liyane.Pamuter pariwara LCD bisa nuduhake karakteristik rinci produk kanthi nggabungake video, audio, gambar, teks lan liya-liyane kanggo narik kawigaten para pelanggan supaya tuku.Saiki, pemain pariwara LCD akeh digunakake ing mall, pusat blanja, perusahaan lan pemandangan liyane.Dheweke ora mung bisa ngumumake karakteristik produk, nanging uga nuduhake budaya perusahaan.Uga bisa digunakake minangka platform penerbitan informasi kanggo nyelehake pesen ing pamuter pariwara LCD.Kajaba iku, pamuter pariwara LCD bisa disambungake menyang Internet, lan operasi bisnis trep banget.Bisnis bisa ngunggah lan nerbitake ing platform maya sing diwenehake dening produsen pamuter pariwara LCD, sing trep kanggo bisnis ngatur pemain pariwara LCD kanthi seragam.

https://www.layson-display.com/10-1-to-100-wall-mounted-advertising-player-digital-signage-android-player-network-wifi-media-video-ad-player-product/
https://www.layson-display.com/10-1-to-100-wall-mounted-advertising-player-digital-signage-android-player-network-wifi-media-video-ad-player-product/
https://www.layson-display.com/10-1-to-100-wall-mounted-advertising-player-digital-signage-android-player-network-wifi-media-video-ad-player-product/

Produk pamuter pariwara LCD duwe fungsi lengkap ing ngisor iki:

 

1. Fungsi wektu sing kuat, sing bisa ora diawasi 24 jam saben dina, lan puter maneh wektu multi bisa disetel saben dina.

 

2. Fungsi anti-nyolong sampurna kanggo nyegah bocor isi siaran.Pangreksan sandhi bisa disetel kanggo program apa wae.

 

3. Sistem wis dibangun ing jam lan fungsi tanggalan langgeng, karo aplikasi cilik lan fungsi gedhe.

 

4. Miwiti lan kanthi otomatis muter isi iklan, kang prasaja lan gampang kanggo operate.

 

5. Ndhukung fungsi puter maneh dhaptar, lan file ing macem-macem folder bisa diputer ing urutan ing wektu sing wis disetel.

 

6. Ndhukung operasi multibasa, kalebu Cina, Inggris, Prancis, Jerman, lsp.

 

7. Sampeyan bisa masang kabeh jinis musik latar mburi nalika muter gambar, lan nyetel interval puter maneh ing bakal.

 

8. Ndhukung fungsi memori breakpoint, kanthi otomatis nyimpen simpul puter maneh sawise gagal daya, lan terus kanggo muter sawise daya ing.

 

9. Layar digawe saka kualitas dhuwur Ultra-tipis kaca tempered kanggo mesthekake yen layar tansah padhang minangka anyar.

 

10. Iku gampang kanggo nggunakake.Bisa digunakake nalika disambungake menyang kabel daya lan diuripake.

 

11. Puter maneh bhinéka: iku bisa muter sembarang gambar, teks, video, video lan swara, lan kompatibel karo paling format file.

 

12. Editing pas wektune: ngowahi, ngowahi, nambah lan mbusak isi ing sembarang wektu, kang bisa dilakokno langsung ing mesin utawa online.Setel konten dhaptar lagu luwih dhisik, muter kanthi otomatis saben dina lan ora dijaga.

Interaksi layar tutul

Kaya tren pangembangan sosial, layar tutul digunakake akeh ing urip, mula pemain pariwara jinis iki uga nyerep konsep desain iki.Wong sing teka lan lunga bisa ngerti rincian pariwara liwat sentuhan sing gampang, lan ndemek layar bakal narik minat wong.Mula isine bisa kaperang dadi pirang-pirang aspek lumantar tata letak pariwara, kang sakbenere bisa nambahi isine pariwara lan luwih teratur.

https://www.layson-display.com/10-1-to-100-wall-mounted-advertising-player-digital-signage-android-player-network-wifi-media-video-ad-player-product/
https://www.layson-display.com/10-1-to-100-wall-mounted-advertising-player-digital-signage-android-player-network-wifi-media-video-ad-player-product/

Manajemen remot kontrol

Pemain iklan layar tutul Intelligent umume diselehake ing panggonan umum karo lalu lintas gedhe, lan ora perlu care khusus saka Staff, kang uga tegese pemain iklan ora kontrol dening personel khusus.Mulane, sawetara pemain iklan nggunakake sarana remot kontrol, supaya staf bisa ngontrol mesin saka kadohan.Apa iku ngganti formulir pariwara utawa ngganti isi pariwara, tujuane bisa digayuh liwat operasi remot.

Ngalih wektu cerdas

Pamuter pariwara layar tutul nganggo bentuk data elektronik kanggo nampilake pariwara sing diiklanake ing pamuter pariwara kanthi bentuk elektronik.Nanging, kesempatan pariwara iki nggunakake daya.Yen katahan ing kabeh dina, iku bakal nggunakake daya lan nimbulaké masalah kanggo mesin.Mulane, pamuter iklan layson nduweni fungsi wektu lan mateni saben pabrik peralatan, lan sawetara wektu bisa disetel kanggo wektu miturut pengalaman.Ora mung bisa ningkataké iklan, nanging uga menehi mesin negara liyane lan ndawakake umur layanan.

https://www.layson-display.com/10-1-to-100-wall-mounted-advertising-player-digital-signage-android-player-network-wifi-media-video-ad-player-product/

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita