10.1 Inch nganti 100 Inch sing dipasang ing tembok Papan iklan digital signage Kiosk Layar Tutul

Katrangan singkat:

Pambuka kanggo fitur produk kiosk layar tutul sing dipasang ing tembok:

Iku nganggo layar tutul inframerah / kapasitif berkualitas tinggi, kanthi transmisi cahya sing dhuwur banget, kemampuan anti huru-hara sing kuat, tahan gores, tahan nyandhang, tahan debu lan anti banyu.

Sensitivitas tutul dhuwur, kacepetan cepet lan ora drift.

Chip profesional lan teknologi pangolahan kanggo njamin kualitas gambar sing dhuwur.

Panel LCD kinerja dhuwur kelas industri njamin definisi dhuwur, padhange dhuwur lan stabilitas gambar.Nihan digawe saka baja kekuatan dhuwur, karo katon Ultra-tipis, ayu lan padhet katon, kelas pangayoman banget lan kinerja shielding elektromagnetik.

Paint baking gandum alus ing lumahing Gamelan lan seragam, prasaja lan loman.Werna digabungake karo tuan rumah industri, kanthi pencegahan karat sing apik lan tahan nyandhang.

Multiple antarmuka sinyal, ndhukung sawetara sinyal input / output.

Iku nganggo motherboard kontrol industri, prosesor dhuwur-mburi Intel lan hard disk kacepetan dhuwur (opsional kanggo Android lan Microsoft Systems).

Multifungsi: ndhukung operasi nggedhekake, nggedhekake, muter lan mindhah konten multimedia kayata model 3D, gambar, video lan lagu, lan bisa nambah fungsi operasi miturut syarat pelanggan.


Detail Produk

Pambuka kanggo fitur produk kiosk layar tutul sing dipasang ing tembok:

 

Iku nganggo layar tutul inframerah / kapasitif berkualitas tinggi, kanthi transmisi cahya sing dhuwur banget, kemampuan anti huru-hara sing kuat, tahan gores, tahan nyandhang, tahan debu lan anti banyu.

 

Sensitivitas tutul dhuwur, kacepetan cepet lan ora drift.

 

Chip profesional lan teknologi pangolahan kanggo njamin kualitas gambar sing dhuwur.

 

Panel LCD kinerja dhuwur kelas industri njamin definisi dhuwur, padhange dhuwur lan stabilitas gambar.Nihan digawe saka baja kekuatan dhuwur, karo katon Ultra-tipis, ayu lan padhet katon, kelas pangayoman banget lan kinerja shielding elektromagnetik.

 

Paint baking gandum alus ing lumahing Gamelan lan seragam, prasaja lan loman.Werna digabungake karo tuan rumah industri, kanthi pencegahan karat sing apik lan tahan nyandhang.

 

Multiple antarmuka sinyal, ndhukung sawetara sinyal input / output.

 

Iku nganggo motherboard kontrol industri, prosesor dhuwur-mburi Intel lan hard disk kacepetan dhuwur (opsional kanggo Android lan Microsoft Systems).

 

Multifungsi: ndhukung operasi nggedhekake, nggedhekake, muter lan mindhah konten multimedia kayata model 3D, gambar, video lan lagu, lan bisa nambah fungsi operasi miturut syarat pelanggan.

https://www.layson-display.com/10-1-inch-to-100-inch-wall-mounted-advertising-player-digital-signage-touch-screen-kiosk-product/
https://www.layson-display.com/10-1-inch-to-100-inch-wall-mounted-advertising-player-digital-signage-touch-screen-kiosk-product/

Kaluwihan kiosk layar tutul sing dipasang ing tembok:

 

1. Gampang operate

Sampeyan bisa mlebu ing jagad informasi kanthi nutul tombol bagean sing cocog ing layar kios layar demek nganggo driji.Informasi sing cocog bisa kalebu teks, animasi, musik, video, game, lsp.

2. Wangsulana kanthi cepet

Sistem kasebut nggunakake teknologi canggih.Kanggo query data kapasitas gedhe, kacepetan respon uga langsung.Ora perlu repot-repot ngenteni, lan kacepetan "Pentium" pancen bisa ditindakake.

3. antarmuka loropaken

Pelanggan bisa ngerti kanthi jelas kabeh informasi, tips lan instruksi ing layar tutul tanpa ngerti kawruh profesional babagan mesin kabeh-ing-siji.Antarmuka banget loropaken lan cocok kanggo pelanggan ing kabeh tingkat lan umur.

4. Jaringan dinamis

Sistem kios layar tutul bisa nggawe macem-macem sambungan jaringan miturut kabutuhan pangguna, kayata sambungan karo intranet lan Internet ing perusahaan.

5. Informasi sugih

Jumlah panyimpenan informasi meh ora ana watesan.Sembarang informasi data Komplek bisa digabung menyang sistem multimedia, lan informasi sugih, kang bisa audio-visual, lan efek tampilan owahan macem.

6. Expansibility apik

Kiosk layar tutul wis expansibility apik, bisa nambah isi sistem lan data ing sembarang wektu, lan menehi penak kanggo jaringan lan operasi multi database ing mangsa.

7. Aman lan dipercaya

Operasi terus-terusan kanggo wektu sing suwe ora ana pengaruh ing sistem, sistem kasebut stabil lan dipercaya, lan operasi normal ora bakal nggawe kesalahan utawa kacilakan;pangopènan gampang.Sistem kasebut kalebu sistem manajemen lan pangopènan kanthi antarmuka sing padha karo sistem demonstrasi, sing bisa nambah, mbusak, ngowahi lan operasi manajemen liyane menyang isi data kanthi gampang.

 

https://www.layson-display.com/10-1-inch-to-100-inch-wall-mounted-advertising-player-digital-signage-touch-screen-kiosk-product/
https://www.layson-display.com/10-1-inch-to-100-inch-wall-mounted-advertising-player-digital-signage-touch-screen-kiosk-product/
https://www.layson-display.com/10-1-inch-to-100-inch-wall-mounted-advertising-player-digital-signage-touch-screen-kiosk-product/
https://www.layson-display.com/10-1-inch-to-100-inch-wall-mounted-advertising-player-digital-signage-touch-screen-kiosk-product/
https://www.layson-display.com/10-1-inch-to-100-inch-wall-mounted-advertising-player-digital-signage-touch-screen-kiosk-product/

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita