10.1 Inch, 13.3 Inch, 15.6 Inch pamuter Iklan Android ultra-tipis, Monitor Layar Tutul

Katrangan singkat:

Ora kaya tablet konsumen, pamuter pariwara Android 10.1,13.3,15.6 inci dirancang kanggo panggunaan komersial jangka panjang tanpa komponen mekanik (kayata penggemar utawa drive spinning) lan ora ana baterei ing dhukungan 7/24 sing mlaku.

Nggabungake komputer layar tutul kapasitif 10-titik kelas komersial kanthi prosesor Android sing kuat menehi keandalan komersial, flash drive 2G + 8GB sing dibangun ing luwih gedhe kanggo nyimpen dokumen, musik lan foto, kanthi krenjang VESA bisa nyukupi panggunaan lingkungan umum sing beda kanggo pinter. ngarep, doorplate hotel, baris perakitan otomatis, treadmill, layar elevator, layar pigura gambar, etc.

 


Detail Produk

Pamuter iklan minangka konsep media anyar, sing nuduhake sistem audio-visual profesional multimedia sing ngeculake informasi komersial, finansial lan hiburan liwat peralatan tampilan terminal layar gedhe ing mall gedhe, supermarket, lobi hotel, restoran, bioskop lan papan umum liyane. wong ngumpul.Mesin iklan minangka piranti cerdas generasi anyar sing nggunakake LCD standar kanggo nyadari tampilan informasi lan iklan video liwat jaringan lan kontrol sistem multimedia.Mesin iklan utamane nyadari iklan LCD bangunan / ruangan: nuduhake sistem pariwara terminal komersial sing ditampilake kanthi muter program iklan TV lan program liyane ing wangun layar LCD utawa layar LCD ing bangunan komersial, supermarket, kampus lan saluran liyane.

touch screen monitor
https://www.layson-display.com/

1. Wujud dolanan pariwara LCD inggih menika novel

Wangun publisitas pamuter pariwara LCD banget interaktif, sing bisa diungkapake kanthi animasi, play short, video lan cara populer liyane kanggo narik perhatian konsumen;Ing wektu sing padha, mesin iklan LCD Android nduweni tampilan layar definisi dhuwur, gambar cerdas lan fungsi interaktif sing kuat.

2. Teknologi canggih manajemen latar mburi jaringan lan sistem rilis

Pamuter iklan LCD nggabungake teknologi interaktif kayata teknologi multi kontak, pangenalan gambar, kasunyatan ditambah, pelacakan proses interaksi manungsa-komputer, kontrol remot gerakan lan liya-liyane.Wujud ekspresi bakal luwih menarik, saengga bisa narik kawigaten para pamirsa supaya aktif melu komunikasi interaktif siji-kanggo-siji, kanthi efektif ningkatake akurasi push informasi lan nambah minat konsumen kanggo nonton iklan.

https://www.layson-display.com/
https://www.layson-display.com/

3. Perwakilan digital latar mburi

Ing jaman informasi, minangka alat khas marketing digital, sistem Android mesin iklan kristal cair uga nduweni atribut basis data lan atribut basis jaringan sing luar biasa.Utamane kanthi pangembangan cerdas kabeh industri, loro atribut kasebut luwih jelas.

4. Munculé pamuter iklan ultra-tipis iku modis

Minangka media publisitas informasi iklan, pamuter pariwara LCD HD dhewe uga nduweni peran link ing publisitas.Mulane, wangun katon bakal dirancang menyang macem-macem formulir miturut syarat nyata pelanggan, kayata pamuter iklan layar horisontal lan sudhut mlengkung, vertikal mesin iklan Ultra-tipis, wall dipasang pamuter iklan LCD, etc. Warna katon saka pamuter iklan. uga bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.

https://www.layson-display.com/

 

Spesifikasi
Tampilan Layar 10.1,13.3,15.6 inch FULL HD layar IPS
Resolusi 1280×800,1366×768,1920×1080
Kontras 800:1
padhang 250cd/m2
Layar tutul Layar tutul Layar tutul kapasitif 10 poin (opsional)
Konfigurasi CPU Papan utama Android
Ram 2GB
ROM 8GB
Sistem Android 7.1
jaringan WIFI 802.11b/g/n
Ethernet Ndhukung sambungan menyang antarmuka jaringan RJ45
BT BT 4.0 (opsional)
3G/4G Dhukungan 3G/4G (opsional)
Jack 1x slot kertu SD, 1x mini USB, 3x USB 2.0, 1x RJ45 (kanggo referensi)
1x jack headphone, 1x jack power DC (kanggo referensi)
Multi-Media Video Dhukungan MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, H.263, H.264, RV, lsp. (dukungan maksimal 1080P)
Audio Dhukungan MP3, WMA, AAC lan ing
Gambar JPEG, JPG
Paramèter liyane Kamera (opsional) Kamera piksel standar 200W (kamera piksel 500W opsional)
basa OSD Operasi OSD Cina, Inggris, Jerman, Korea, Rusia, Prancis, Spanyol, Arab, lsp
Dhukungan piranti lunak Aplikasi instalasi gratis (peta, game, e-mail, aplikasi ngembangake dhewe, lsp.)
Speaker Speaker 2×5W
Sertifikat CE/RoHS

https://www.layson-display.com/ https://www.layson-display.com/ https://www.layson-display.com/ https://www.layson-display.com/ https://www.layson-display.com/ https://www.layson-display.com/ https://www.layson-display.com/ https://www.layson-display.com/ https://www.layson-display.com/ https://www.layson-display.com/ https://www.layson-display.com/


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita