10.1″ 13.3″ 15.6″ Monitor Layar Tutul Ultra Tipis Kios Layar Tutul kanggo Omah Pintar, Plat Pintu Hotel, Jalur Majelis Otomatis, Treadmill, Layar Lift

Katrangan singkat:

Iki minangka monitor layar tutul super tipis sing dikembangake dening Layson.Iku entheng lan portabel.Monitor layar tutul nganggo cangkang logam ultra-tipis lan kaca tempered.Kekandelan mung 13mm lan katon ayu lan loman.Ukuran layar duwe 10.1" 13.3" 15.6" opsional.Monitor layar tutul kompatibel banget karo windows7, windows8, windows10, XP, Android, lan sistem operasi liyane.Kanthi teknologi tutul majeng, supaya pengalaman tutul lan sensitivitas apik banget.Pangguna bisa kanthi cepet entuk informasi sing dikarepake, nggawa pengalaman interaksi sing apik.


Detail Produk

Iki minangka monitor layar tutul super tipis sing dikembangake dening Layson.Iku entheng lan portabel.Monitor layar tutul nganggo cangkang logam lan kaca tempered.Kekandelan mung 13mm lan katon ayu lan loman.Ukuran layar duwe 10,1 inci 13,3 inci 15,6 inci opsional.Antarmuka terpadu saka tampilan tutul iki kalebu USB tipe-C lan HDMI, sing trep kanggo pangguna kanggo nyambung menyang piranti liyane.

https://www.layson-display.com/
https://www.layson-display.com/

Monitor layar tutul kompatibel banget karo windows7, windows8, windows10, XP, Android, lan sistem operasi liyane, nambah banget versatility terminal kanggo nyukupi kabutuhan beda.Iki nganggo teknologi lampu latar definisi dhuwur kanggo entuk kontras sing dhuwur banget, ngalami tampilan warna sing apik banget, sugih lan akurat, ngerteni warna sing bener definisi dhuwur, lan ngirit energi lan daya.

Monitor layar tutul Layson nganggo teknologi tutul canggih, saengga pengalaman lan sensitivitas tutul apik banget, sing bisa nyukupi perasaan tutul saben dinane pangguna.Anggere pangguna alon-alon nutul layar mesin nganggo driji, dheweke bisa kanthi cepet entuk informasi sing dikarepake, nggawe interaksi manungsa-komputer luwih langsung.Minangka mesin teknologi dhuwur, monitor layar tutul industri wis mboko sithik ngganti posisi layar tutul prasaja, supaya kedhaftar bisa aran karakteristik free interaksi manungsa-komputer.

DSC02222
https://www.layson-display.com/

Monitor layar tutul bisa terus-terusan nampilake sedina muput lan bisa mlaku kanthi stabil ing lingkungan sing ora stabil, nyukupi syarat operasional saka macem-macem peralatan otomatisasi komersial lan industri.

Spesifikasi
Tampilan Layar 10.1,13.3,15.6 inch FULL HD layar IPS
Resolusi 1280×800,1366×768,1920×1080
Kontras 800:1
padhang 250cd/m2
Layar tutul Layar tutul Layar tutul kapasitif 10 poin (opsional)
Konfigurasi CPU Papan utama Android
Ram 2GB
ROM 8GB
Sistem Android 7.1
jaringan WIFI 802.11b/g/n
Ethernet Ndhukung sambungan menyang antarmuka jaringan RJ45
BT BT 4.0 (opsional)
3G/4G Dhukungan 3G/4G (opsional)
Jack 1x slot kertu SD, 1x mini USB, 3x USB 2.0, 1x RJ45 (kanggo referensi)
1x jack headphone, 1x jack power DC (kanggo referensi)
Multi-Media Video Dhukungan MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, H.263, H.264, RV, lsp. (dukungan maksimal 1080P)
Audio Dhukungan MP3, WMA, AAC lan ing
Gambar JPEG, JPG
Paramèter liyane Kamera (opsional) Kamera piksel standar 200W (kamera piksel 500W opsional)
basa OSD Operasi OSD Cina, Inggris, Jerman, Korea, Rusia, Prancis, Spanyol, Arab, lsp
Dhukungan piranti lunak Aplikasi instalasi gratis (peta, game, e-mail, aplikasi ngembangake dhewe, lsp.)
Speaker Speaker 2×5W
Sertifikat CE/RoHS

1

1-1

 

1-2

2

2-1

3

4

5

5-1

5-3

5-5


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita