10.1″ 13.3″ 15.6″ Pamuter Iklan LCD Pamuter media Android cerdas kanthi monitor layar tutul lan kontrol sistem CMS

Katrangan singkat:

10.1,13.3,15.6 inch Android Advertising player Monitor layar Tutul

 Ora kaya tablet konsumen, pamuter pariwara Android 10.1,13.3,15.6 inci dirancang kanggo panggunaan komersial jangka panjang tanpa komponen mekanik (kayata penggemar utawa drive spinning) lan ora ana baterei ing dhukungan 7/24 sing mlaku.

Nggabungake komputer layar tutul kapasitif kelas komersial 10-titik kanthi prosesor Android sing kuat nyedhiyakake keandalan komersial, dibangun ing flash drive 2G + 8GB sing luwih gedhe kanggo nyimpen dokumen, musik lan foto, kanthi krenjang VESA bisa nyukupi panggunaan lingkungan umum sing beda kanggo ing -toko, interaksi, kios swalayan, hotel, lan lingkungan rumah sakit.


Detail Produk

Panggonan umum duwe pengaruh visual sing kuat lan panyebaran informasi sing cepet.Mesin pariwara disetel ing wilayah sing rame kanggo promosi produk, nggawe gambar perusahaan lan nambah tingkat cahya kanggo perusahaan.Iku langsung lan cukup prasaja kanggo narik kawigaten para pengiklan gedhe ing saindenging jagad lan malah asring dadi bangunan kutha.

https://www.layson-display.com/
https://www.layson-display.com/

Mesin iklan LCD kanthi wektu rilis sing dawa lan operasi 24 jam minangka jinis media sing terus-terusan lan tanpa gangguan.Fungsi iki nggampangake pamirsa ndeleng.Iki adhedhasar kabutuhan pelanggan lan nduweni kaluwihan sing padha karo media sing tansah online.Nanging, ing jagad maya, pamirsa mbutuhake sawetara prasyarat kanggo ngakses, dene media ruangan menehi play lengkap kanggo kauntungan iki amarga karakteristik papan fisik liyane.

Dibandhingake karo iklan cetak tradisional, solusi mesin iklan LCD nggunakake transmisi informasi digital, sing ngirit biaya cetak, nyepetake wektu tunggu, lan nyukupi syarat perlindungan lingkungan ijo.Isi informasi bisa dianyari lan dirilis ing sembarang wektu.

https://www.layson-display.com/
Ad player

Iklan animasi luwih cenderung ngasilake efek sing luar biasa.Ing urip nyata, siaran video bakal narik kawigaten luwih akeh.Dibandhingake karo gambar statis tradisional, panggunaan macem-macem wujud kinerja ngidini pengiklan entuk perhatian luwih akeh nalika nyebarake promosi, informasi sing relevan, lan berita, sing luwih penting tinimbang efek iklan cetak.Dibandhingake karo iklan TV, nduweni fungsi pisanan - kauntungan rega.

Mesin iklan LCD bisa dadi salesman tambahan utawa wakil layanan pelanggan.Nalika personel sing relevan sibuk, setelan iki bisa digunakake kanggo ngidini mesin iklan LCD nampilake konten tartamtu kanggo para pelanggan sing nunggu layanan, sing ora mung nerangake bosen proses nunggu pelanggan nganti sawetara lan nambah pengalaman biaya, nanging uga promosi informasi liwat informasi sing cocog.Entuk tujuan promosi merek lan ningkatake kepuasan pelanggan lan kepinginan tuku.

digital signage

 

Spesifikasi
Tampilan Layar 10.1,13.3,15.6 inch FULL HD layar IPS
Resolusi 1280×800,1366×768,1920×1080
Kontras 800:1
padhang 250cd/m2
Layar tutul Layar tutul Layar tutul kapasitif 10 poin (opsional)
Konfigurasi CPU Papan utama Android
Ram 2GB
ROM 8GB
Sistem Android 7.1
jaringan WIFI 802.11b/g/n
Ethernet Ndhukung sambungan menyang antarmuka jaringan RJ45
BT BT 4.0 (opsional)
3G/4G Dhukungan 3G/4G (opsional)
Jack 1x slot kertu SD, 1x mini USB, 3x USB 2.0, 1x RJ45 (kanggo referensi)
1x jack headphone, 1x jack power DC (kanggo referensi)
Multi-Media Video Dhukungan MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, H.263, H.264, RV, lsp. (dukungan maksimal 1080P)
Audio Dhukungan MP3, WMA, AAC lan ing
Gambar JPEG, JPG
Paramèter liyane Kamera (opsional) Kamera piksel standar 200W (kamera piksel 500W opsional)
basa OSD Operasi OSD Cina, Inggris, Jerman, Korea, Rusia, Prancis, Spanyol, Arab, lsp
Dhukungan piranti lunak Aplikasi instalasi gratis (peta, game, e-mail, aplikasi ngembangake dhewe, lsp.)
Speaker Speaker 2×5W
Sertifikat CE/RoHS

https://www.layson-display.com/ https://www.layson-display.com/ https://www.layson-display.com/ https://www.layson-display.com/ https://www.layson-display.com/ https://www.layson-display.com/ https://www.layson-display.com/ https://www.layson-display.com/ https://www.layson-display.com/ https://www.layson-display.com/ ad player


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita