PRODUK KAMI

company-overviewprofile

Pambuka singkat

Shenzhen Layson Optoelectronics Co., Ltd., melu ing tampilan LCD, tampilan LED, produksi, penjualan lan layanan minangka salah sawijining produk pungkasan lan panyedhiya solusi. Shenzhen Layson Optoelectronics Co., Ltd., kanthi tim R&D sing kuat, terus ngembangake produk anyar, saiki ana ing yurisdiksi limang lini produk, seri monitor, seri tembok video LCD, seri signage digital, papan tulis elektronik pendidikan lan layar tutul seri kios. Nyedhiyakake pelanggan kanthi macem-macem produk khusus 7 nganti 110 inci.

Babagan Kita

Always puts the quality at the first place and strictly supervise the product quality of every process.

Kualitas

Tindakake kualitas utamane lan ngawasi kualitas produk kanthi ketat ing saben proses.

Our Factory has grown into a Premier ISO9001:2008 Certified manufacturer of High quality, Cost-Effective products

Sertifikat

Pabrik kami wis berkembang dadi pabrikan Certified ISO9001: 2008, produk bermutu, Efektif Efektif

 Provide customers with a full range of custom products of 7 to 110 inches.

Pabrikan

Nyedhiyakake pelanggan kanthi macem-macem produk khusus 7 nganti 110 inci.