PRODUK KAMI

company-overviewprofile

introduksi singkat kita

Shenzhen Layson Optoelectronics Co., Ltd., melu tampilan LCD, tampilan LED, produksi, dodolan lan layanan minangka salah sawijining produk pungkasan lan panyedhiya solusi.Shenzhen Layson Optoelektronik Co., Ltd., kanthi tim R&D sing kuwat, terus ngembangake produk anyar, saiki ana ing yurisdiksi limang lini produk, seri monitor, seri tembok video LCD, seri signage digital, papan tulis elektronik pendidikan lan layar tutul. seri kios.Nyedhiyani pelanggan kanthi macem-macem produk khusus 7 nganti 110 inci.

BABAGAN AWAKE DHEWE

Always puts the quality at the first place and strictly supervise the product quality of every process.

Kualitas

Tansah nggawe kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saben proses.

Our Factory has grown into a Premier ISO9001:2008 Certified manufacturer of High quality, Cost-Effective products

Sertifikat

Pabrik kita wis berkembang dadi Produsen Bersertifikat ISO9001: 2008 Utama kanggo produk-produk Berkualitas Tinggi, Hemat Biaya

 Provide customers with a full range of custom products of 7 to 110 inches.

Produsen

Nyedhiyani pelanggan kanthi macem-macem produk khusus 7 nganti 110 inci.